VİDEO YA DA MP3'LERİNİZİ SİTEDE PAYLAŞMAK:
Bilgisayarınızda bulunan video ve mp3'leri çeşitli paylaşım sitelerine yükleyerek üyelerle paylaşabilirsiniz.
Tavsiye edilen paylaşım siteleri: Linkleri sadece Üyeler görebilir. , Linkleri sadece Üyeler görebilir. ,Linkleri sadece Üyeler görebilir.
Rapidshare sitesinin nasıl kullanılacağı konusunda ayrıntılı bilgi için buraya bakınız: Linkleri sadece Üyeler görebilir.
- - - - -
Notlar:
1) Elinizde bulunan video ve müzikler ham halde ise (VHS veya plak/kaset halinde ise); site yöneticileri ile iletişime geçerek yardım isteyiniz.
2) Bilgisayarınızda bulunan video veya müziklerin boyutları çok büyük ise, bunları paylaşım sitelerine yüklerken sorunlar yaşayabilirsiniz. Çünkü büyüklüğü belli bir üst limiti aşan dosyaların yüklenmesini paylaşım siteleri kabul etmeyebilirler. Her paylaşım sitesinin kendine özgü limitleri vardır (Rapidshare sitesinde üst limit şu an 200Megabyte'tır).
Bu limitleri aşmanın en iyi yolu, büyük boyuttaki dosyalarınızı parçalara ayırmaktır. Dosyalarınızı WİNRAR (Linkleri sadece Üyeler görebilir. indirebilirsiniz) veya HJSPLIT (Linkleri sadece Üyeler görebilir. indirebilirsiniz) programları ile makul büyüklükteki parçalara ayırarak paylaşım sitelerine yükleyebilirsiniz. Bu konuda sorun yaşıyorsanız site yöneticileri ile iletişime geçerek yardım isteyiniz.
3) Dosyalarınız eğer herhangi bir sorun (paylaşım sitesinden silinmesi vs.) nedeniyle indirilemez hale gelirse, paylaştığınız linkleri güncellemek sizin sorumluluğunuzdadır. Makul bir süre içinde güncellenmeyen ölü linklerin bulunduğu başlıklara önce bir uyarı eklenir; eğer linkler hâlâ ölü durumda ise atıl vaziyetteki başlıklar yönetim tarafından daha sonra silinmek üzere kilitlenir.
- - - - -
Son söz: Mümkün olduğunca paylaşıma gönüllü olalım.

(0%)
News