idam mahkumununun bahsettiği liste çok hoş.umarım olacaksa 2. albüm o şekilde olur...

(0%)idam_mahkumu yazdı:2007 - 2010 üç yıl geçti aradan. Film müzikleri albümünün kapağında "Devamı Gelecek" yazıyordu. 3 yıl geçti... 2. Albümü istiyoruz. Berhudar Ol'un üstüne, güzel bir yemeğin ardından içilen çay+sigara gibi gider diye düşünüyorum.
Albümün içeriği şu şekilde olmalı diye de eklemek istiyorum.
1 - Engin Deniz, Ümit şarkısı, Bir Teselli Ver Filminden....
2 - Bir Teselli Ver Film Müziği, Bir Teselli Ver Filminden....
3 - Aşk Pınarı ens., Sev Dedi Gözlerim filminden...
4- Sev Dedi Gözlerim ens., Sev Dedi Gözlerim filminden...
5 - Ben O Zaman Ölürüm Enstrümantal, Batsın bu dünya filminden...
6 - Seni Buldum Ya, Şoför Filminden.... ( TSM Versiyon )
7 - Kız Kulesi Gitar Solo ve Yaylılar, Bir Araya Gelemeyiz Filminden
8 - Samsuna Tekneyle Geliş, Bir Araya Gelemeyiz Filminden ( Beni Böyle Sev )
9 - Samsundan arabayla giderken, Bir araya gelemeyiz filminden...
10- Dertler Benim Olsun ilk versiyon, Ben Doğarken Ölmüşüm filminden... ( hapishanede yemek yerken..)
11 - Kader Diye Diye, Şoför Filminden.... ( eserin ilk hali enstrümantal ve playback versiyonları )
12- Sen Yarım, Ben Yarım... Bir Araya Gelemeyiz Filminden ( Kanun ve yaylılar...)
13- Sevmek Ne Güzel Davul + Bass Gitar, Hatasız kul olmaz filminden... ( Fatma Girik'e iş bulduğu sahne, deniz kenarı)
14 - Tutuldu Ellerim ( Geri Dön ) Şoför Filminden...
15- Bir dal koptu - Hatasız Kul Olmaz filminden...
16 - Aşkımızın Duası film versiyon ve eserin diğer türevleri - Dertler Benim Olsun filminden...
17 - Baban Kötü Etti Bu sabah, Akustik Divan taksim - Dertler Benim Olsun filminden...
18 - Karpuz Sergisi Darma Dağın - Hadi Git
19 - Hadi Git - Batsın bu dünya filminden ( müjde ar intihar ettiği sahne )
20- Tutuldu Ellerim Enstrümantal - Hatasız kul olmaz final sahnesinde
21 - Sevmek Ne Güzel enstrümantal - Hatasız kul olmaz filminden...
22 - bitecek dertlerimiz bozlak solo - derdim dünyadan büyük filminden...

(0%)
(0%)
(0%)levon10 yazdı:''İdam Mahkumu'' üstadımın yukarıdaki listesi yapılması gereken iyi bir etüt olmuştur bence...
Tabii bunu hayata geçirmek büyük üstadın işi.
O bakımdan ''Gencebay'a mektup'' konusu içerisinde mutlaka bulunması gereken bir çalışma olarak kayıt altına alıyorum...
Bu arada Sevgili Ömer'i çok özlediğimi belirtmek isterim... Allah yardımcısı olsun.
Saygılarımla levon10

(0%)yavuzdiyebiri yazdı:levon10 yazdı:''İdam Mahkumu'' üstadımın yukarıdaki listesi yapılması gereken iyi bir etüt olmuştur bence...
O bakımdan ''Gencebay'a mektup'' konusu içerisinde mutlaka bulunması gereken bir çalışma olarak kayıt altına alıyorum...
Bu arada Sevgili Ömer'i çok özlediğimi belirtmek isterim... Allah yardımcısı olsun.
Saygılarımla levon10
23- Şad olup gülmüyor Zeynep'im.
Bu da nereden çıktı demeyin. Kendine ait değil ama onun yorumu müthiş. 1987 yılbaşında TRT'de çıkmıştı. Bozlak açışı olarak ekrana geldi ve ardından "Elhamdulillah"'ı söylemişti. Ben o zamanlar bilmiyordum fakat daha sonra bu "Bozlak Açışı'nın Neşet ERTAŞ'a ait olduğunu öğrendim. Ama Gencebay çalınca bambaşka bir eser oluyor.
24- Farklı kanallarda farklı tarihlerde yapılan programlarda çaldığı bağlama sololar (isimleri belli değil)- Özellikle MTV'de çaldığı.

(0%)
(0%)yavuzdiyebiri yazdı:levon10 yazdı:''İdam Mahkumu'' üstadımın yukarıdaki listesi yapılması gereken iyi bir etüt olmuştur bence...
Saygılarımla levon10
23- Şad olup gülmüyor Zeynep'im.
Bu da nereden çıktı demeyin. Kendine ait değil ama onun yorumu müthiş. 1987 yılbaşında TRT'de çıkmıştı. Bozlak açışı olarak ekrana geldi ve ardından "Elhamdulillah"'ı söylemişti. Ben o zamanlar bilmiyordum fakat daha sonra bu "Bozlak Açışı'nın Neşet ERTAŞ'a ait olduğunu öğrendim. Ama Gencebay çalınca bambaşka bir eser oluyor.
24- Farklı kanallarda farklı tarihlerde yapılan programlarda çaldığı bağlama sololar (isimleri belli değil)- Özellikle MTV'de çaldığı.

(0%)
(0%)
(0%)Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir