(0%)
(0%)

(0%)
(0%)
(0%)
(0%)ipek_böceği yazdı:tek hit potansiyelinin vatan sağolsunda olduğu düşüncesinde birçok arkadaş..ben birçok eserin hit
potansiyelinde olduğunu düşünüyorum...berhudar olda da hit potansiyeli görüyorum mesela... bakalım ne olacak...

(0%)

(0%)diriliş yazdı:ipek_böceği yazdı:tek hit potansiyelinin vatan sağolsunda olduğu düşüncesinde birçok arkadaş..ben birçok eserin hit
potansiyelinde olduğunu düşünüyorum...berhudar olda da hit potansiyeli görüyorum mesela... bakalım ne olacak...
Çok doğru mesela bugün eski parçaları söylerken aldığım tadı yeni eserlerden fazla fazla aldım.bu kaseti çok başka babanın en baştan söylediğim gibi her parça klasik olabilecek kalitede birde şu SENSİZLİK YERLE BİR ETTİ adlı şaheseri söyleseydi çok daha iyi olacaktı ama fırsatını bulamadı baba kadın öyle bir program yaptı ki bir telaş içinde babaya şarkı söyletmekten nefes almasına bile izin vermedi,bir de eskileri söyle diye tutturup istediği gibi yönlendirdi ya babayı resmen deliye döndüm
BERHUDAR OL KLİBİ ÇOK GÜZEL BABA CANAVAR GİBİ GEREK GÖRSELLİĞİYLE,GEREKSE PARÇADA VERDİĞİ MESAJLARLA

(0%)
(0%)Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir