Şu albümü dinlerken kendime sormadan edemiyorum.Son iki albümde aklın nerdeydi sevgili Gencebay?Lütfen bu ifadem yanlış anlaşılmasın tabiki onun müzik bilgisi hakkında konuşmak kimsenin haddine olmaz ama insan yine de hayıflanıyor.Akustik sound mükemmel,alt yapı,teknik vs..
Acaba diyorum,acaba Yürekten olsun ve Yargısız İnfaz da yine bu teknik anlayışla ve akustik olarak kayıt edilselerdi bu albümdeki başarıyı yakalayabilecekler miydi?Yoksa bu albüm duygu olarak da mı daha üstün?Bu kouda yorumlarınızı bekliyorum.
Bence sanki beste ve duygu olarak da daha üstün.Çünkü sanki Gencebay son senelerde daha önceden de yoğurarak getirdiği bir
anlayışı bu albümde yerine oturtmuş gibi.Yargısız infaz eserinin emeklemeleri,emaneti al da götür de son sürat koşuya dönüşmüş:) Keza seven affeder-sevmeyi bilmiyorlar ikilisi için de aynı şeyi düşünüyor musunuz?
Yalnızlık ve sensizlik yerle bir etti:TSM'nin Gencebay müziğinde bu kadar derin işlenişine en son giden gelmez yerine eserinde şahit olmuştuk.Ve duymadın ki Gencebay'ın romantik nihavent eserlerinin hepsinin birden şahlanışı gibi.Dirilişten bahsetmeme gerek var mı?
Bunları hep bu albümdeki beste duygularını şöyle bir göz önüne sermek amacıyla dedim.Ve tekrar aynı soruma dönüyorum;
Acaba diyorum,acaba Yürekten olsun ve Yargısız İnfaz da yine bu teknik anlayışla ve akustik olarak kayıt edilselerdi bu albümdeki başarıyı yakalayabilecekler miydi?Yoksa bu albüm duygu olarak da mı daha üstün?Bu konuda yorumlarınızı bekliyorum.

(0%)

News