Yogunluktan dolayi cok fazla ilgilenemiyorum. Evvelden daha cok yazardim. Burada olsun kolikler diye bir site vardi orada olsun. Ama soylediklerime inanilmamasi ve kesin olan bilgilere suphe ile yaklasilmesi beni uzdu ve uzak kalmak istedim. Burada samimi bir ortam ve bir o kadar da acimasizca elestirler var Baba ile ilgili

Cok seyle ilgileniyor ve ziyaretcisi cok fazla. Ozel yasam, muyap, telifler, dostlar derken zaman geciyor baba cephesinde. Inanin ki ofisinde oldugu sure icerisinde hep calisiyor. Surekli uretiyor. hepimiz iyi biliyoruz ki diger sanatcilarin albumunda 5-6 kisinin yaptigi sis Orhan baba tek basina yapiyor. Bu yuzden sabirli olmak en guzeli diyorum. Zaten cemaat ne derse desin imam bildigini okuyor. Cunku bu isis bilen o biz degiliz. Biz sadece onun sabrina erisememis Gencebay yolculariyiz.
Bestelerin uzunluklari ortala olarak diger albumler gibi yani 3 dk olan da var 6-7 dk olan da. Dirilis uzun cok uzun. Ben bestelerin baglama ile calinmis halini dinledim. Su olacak dedi caldi soyledi. Xaten benim icin oylesi daha iyi. Keske sadece divan saziyla calip soylese unplug denilen stilde kaydedilse. Studyoya girip album haline gelince is degisiyor. Yargisiz infazi da ayni sekilde dinlemistim ve iste bu diyememistim malesef. Fakat bu album icin iste bu dedigim 4-5 tane var. Tek temennim studyo ortaminda bozulmamalari.
Yilgor Altan abi senin de dedigin gibi sagolsun. O oyle. Onu oyle kabul et

Herseyle Baba kendisi ilgilenemez. Bunu etrafindakilerin iyi anlamasi lazim. Bu is ekip isi ama hep Baba tek basina ekip olmak zorunda kaliyor ve bu da bu siteye acimasizca elestiriler olarak yansiyor. Bir gun bile olsa Gencebay temposuna dayanani alnindan operim. Orhan Gencebay olmaz cok zor inanin ki.
Dirlisi baglama ile dinlemistim. hani hep diyoruz ya Adriyatik'ten Cin'e kadar. Heh iste tam oyle idi. Orta Asyadan yola cikip Viyana kapilarina dayaniyordu. Ama studyo halini dinlemedim. Yanlis yonlendirmeyeyim.