her kaseti ayrı bir tat ayrı bir kalitedir yargısız infazda keza gencebay boş işlere imza atmamıştır atmazda...........

(0%)
(0%)
(0%)

(0%)
(0%)ufukerkol yazdı:HER KES BİR SÜRÜ BİLGİSAYARINDA SİSTEMİNİN PEŞİNDE SANKİ ''SON ALBÜMÜ'' İNTERNETTEN İNDİRECEKMİŞ GİBİ BİR HİS VAR İÇİMDE İNŞALLAH YANILIYORUMDUR.BEN KASET VE CD NİN ÇIKMASINI BEKLEYİP VODAFONDAN DİNLEMEYECEĞİM.ALBÜM ÇIKTIĞINDADA KENDİMİ EVE KAPATIP,UFAK RAKIMI AÇIP İNZİVAYA ÇEKİLECEĞİM ZİRA 25 SENEDİR AYNI ORTAMI YAPIYORUM.AYRICA GÜLER KARDEŞİMEDE TEŞEKKÜRLER BİR ÇOK DUYGUMA TERÇÜMAN OLMUŞ...

(0%)yavuzdiyebiri yazdı:Sn güler
Ne söyleyeceğimi bilemiyorum
Aynen beni tarif etmişsin.Hele şu dağ evinde inzivaya çekilmek var ya...İlave edecek pek birşey bulamıyorum.Ama benimle birebir aynı hisleri taşıyan birinin var olduğunu bilmek müthiş bir duygu.Şu an yapacak çok işim var ama şu yorumları da okumadan rahatlayamıyorum. Sana çok teşekkür ederim.
Aynı şekilde bahcevan 57'ye de...
"şu an hi fi sistem araştırıyorum alacağım sadece gencebay müziği için" diye yazmış. ben 41 senedir arıyorum. Dün DJ kulaklığı ile (Sony marka) eski ama orjinal gencebay müziği dinliyordum.Örneğin " Aşkı Ben Yaratmadım" albümünü.Nedense bu albüm beni çok etkilemiştir. Müzikleri olağanüstüdür."Yokluk" parçasının introsu, "Nereden Bileceksin" "Vazgeç Gönlüm" "Ne Geçtiki Eline" ilk günkü tazeliğinde dinlediğim parçalar. Ekolayzırda bir ayar yaptım ki tam bu parçaları ilk dinlediğim müzik setindeki sesi elde ettim. Sadece kulaklarımı yırtarcasına keskin,ağzındaki şapırtıyı duyacak kadar berrak, ciğerlerimi titretecek kadar dolgun ve güçlü bas yoktu.Anlatmak istediğimi ümit ediyorum ki bahcevan57 ve güler kardeşlerim çok iyi anlar . Çünkü onlar hissiyatıma çok yaklaşmışlar. Yakaladığım frakans gencebay'ın sesini bütün çıplaklığı ile ortaya çıkardı ve enstrumanlar istisnasız hepsi ortaya çıktı. Kanallar karışmadan ve sesler birbirinden tam bağımsız.
İşte güler kardeşin hazmetmek dediği budur diye tahmin ediyorum.
Diğer gönül dostlarına sesleniyorum. Başka hangi müzik böyle tahlil edilerek dinlenilebiliyor? Basit bir müzik değil ki birkaç dinlemede usandırsın? Ben (okuyanlara çok komik gelecek ama) "vazgeç gönlüm sen bu aşktan" derken herbir kelimesini tek tek dinliyorum ki bu kelimeleri tek tek dinleyin ne demek istediğimi anlayacaksınız (Ya HiFi sistemde yada uygun frekansta) "vazgeç" derken dikkat edin dümdüz söyleyip geçmiyor... Yani söz ile manayı öyle güzel harmanlamış ki... "sana kıymet veren mi var" derken kıymeti ifade eden ve sitem ederken de aslında "ümidimi yitirmedim, hala anlaşılmayı bekliyorum" yada aslında "farkedilmeyi bekliyorum, sevgime karşılık bulmayı bekliyorum" ama "bu kadınlar da bizi hiçbir zaman anlamayacaklar" onun için "bu sevgiyi de bu kadar büyütüp kendine eziyet etme"...... Bu şarkıyı kitap bile yapabilirim...
Dostlarım ben her şarkısını böyle dinliyorum.Sakın bu adam kafayı bozmuş diye düşünmeyin. Gece gündüz 24 saat değil. Uygun zaman aralıklarında, tadında. Uygun ruh halinde sessiz bir ortamda ve hususan gece. Özellikle de gizli. Çünkü gencebay müziğini anlayanlar çok azaldı. Çünkü sanatı bilen yok. Bilmediği için de değer biçemiyorlar. Herkes populist olmuş. Küçük şeylerle mutlu olunmuyor. Büyük şeylerle mutlu olmanın aslında büyük sorunları da beraberinde getirdiğinin kimse farkında değil.

(0%)

(0%)
(0%)mesutözşahin yazdı:
Altan Gencebay; beni anladığın için öncelikle tskler.doğru ben her zaman girmiyorum.bazen benim yerime giriyorlar.şu anda albüme yeni başladık. önümüzdeki ay sonuna bir aksilik olmazsa yetiştirmeye çalışacağız.sevgi ve selamlar

(0%)Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir