Hayirlisiyla su album bir bitsin de. Ben zaten Film muziklerinin ikincisiyle ilgili bir lobi faaliyeti gerceklestirecegim kendisine. Ikna edersek olur. Cok fazla emek harcanacak bir is degil zaten yapilmis kaydedilmis muzikler mastering yapilacak o kadar.
Studyoda okuyup albume koymadigi besteler bu albumle ilgili olarak mi?
Bu albumun okumalarinin bir kismini yapti. 2 hafta once bu ayin 22sine albumu yetistirecegiz diye ortaligi bir velveleye verdi ama Baba'nin huyudur etrafi hareketlendirmek icin bir panik ortamı yaratir. saniyorum bir dahaki ayin bugunlerine album tamamdir. Cunku Vodafonla anlasma var. Yetistirmek durumunda. Adamlar besteleri alacak ki reklam ceksinler aslinda martti reklam tarihi. Onlari da kendine benzetti
Son durum playbacklar hazir. Okumalar bitti gibi. Rotuslar yapar sonra begenmedigi yerleri yeniden caldirir. Editing, mastering. Icine sinmeyenleri yeniden okur bu is biter diye dusunuyorum.
Bildigimiz butun dualari edelim de bir aksilik olmasin. Insallah besteler kuru baglamayla calinip soylenen halinden uzaklasmasin studyoda tek temennim bu. Cunku cok iyi duygular var.

(0%)

News