Merhaba Gönül Dostları ben buradan Gencebay abimize ve Orkestrasına çok teşekkür etmek istiyorum.Son Albümde Diriliş eserini çalmak her baba yiğitin harcı değil o yüzden BABANIN Arkasındaki ona eşlik eden ve o duyguyu yakalayıp da icra eden tüm saz üstadlarına teşekkürler olsun bence albüme eşlik eden tüm insanlar Gencebay duygusuna kapılmış ve şaheserler yaratıyorlar Bir Gencebay eserini çalabilmek çok zor hepiniz bilirsiniz bu yüzden o büyük orkestrayıda unutmayalım bütün enstürümanları baba çalmıyor albümde ama nasıl bir duygu veriyorsa o insanlara eşsiz eserler çıkıyor.Nacizane müzikle uğraşan biri olarak bu konuyu açmak istedim daha önce yazılıp konuşulduysa özür dilerim ama kendimi tutamadım çünkü bu eserler ve Dirilişdeki o enstürümanlar insanı başka bir aleme götürüyor yok böyle bir müzik diyor insan gencebay eserleri kolay değil albüme katkısı olan herkese Saygı ve Teşekkürler.Gencebayın Büyüklüğü tartışılmaz ve Orkestrasıda onunla büyük bir Müzik Kalitesi kazanıyor.Keşke bizimde o insanlarla çalışma şansımız olsa neler neler öğreniriz kimbilir.
Bütün albümleri kendi çapında baha biçilemez değerde zaman geçtikçe kıymetleri artıyor Bu eserleri bize hediye eden başta Orhan Abimize sonra ona eşlik eden Orkestraya tüm Gönül Dostlarına saygı ve sevgiler.

(0%)

News