Plak ya da arşiv Paylaşım

Sitemiz Hakkındaki Her Türlü Görüş, Düşünce, Öneri, Eleştiri ve Takdirleriniz İçin...

Plak ya da arşiv Paylaşım

Yeni mesajgönderen SiLVeRSWoRd tarih 07 Kas 2009, 14:55

Arkadaşlar birdenbire kafamda öyle bi preoje gelişiverdi. Düşündüm de neden olmasın ki dedim kendi kendime..

Hepimizin olmasada birçoğumuzun Gencebay arşivi mevcut bazı kasetlerden, plaklardan ya da resim/afişlerden ikişer tane vardır. burada elinde olmayan gönül dostlarımızla paylaşsak nasıl olur acaba?

Ben Ömer faruk yani (idam mahkumu) kardeşimle aynı şehirde olduğumuz için zaten bu tür paylaşımda bulunuyoruz birbirimize farklı şehirlerde olsak ne olur ki sadece bir kargo ücreti öyle değil mi ben bedava dağıtın demiyorum tabiki elinizdeki fazla olan şeyleri, diğer gönül dostlarıyla paylaşmak dostluğumuzu pekiştirmek amacıyla ister cüzi bir para karsılığı ister maddi hiçbişey beklemeden verirsiniz.. (Tabiki Gencebay eserlerinin maddi değerinden çok manevi değeri vardır hepimiz için) ama dediğim gibi amaç diğer gönül dostlarına da katkıda bulunmak,

Sizde bir kaset bir afiş bir plak için dolaşmışsınızdır bulana kadar hep aklınızın bir köşesinde kalmıştır bulunca da sevinçten havalara uçmuşsunudur.

Kendi aramızda böyle bir yardımlaşma ve dayanışmanın olumlu olacağı kanaatindeyim.

Bu konuyu düşünmenizi ve yorumlarınızı bekliyorum.

Saygılar.
Var olan herşey bir gerçektir. Var olupta hiç olmak daha acı bir gerçek... (Ayhan Gümüşkılıç)
Kullanıcı avatarı
SiLVeRSWoRd
Dombra
Dombra

Teşekkür etti: 5
Teşekkür aldi: 12
Uyarılar: (0%)
Level: 7
HP: 0 / 130
0 / 130
MP: 62 / 62
62 / 62
EXP: 76 / 81
76 / 81

Re: Plak ya da arşiv Paylaşım

Yeni mesajgönderen rho45 tarih 08 Kas 2009, 23:17

SiLVeRSWoRd yazdı:Arkadaşlar birdenbire kafamda öyle bi preoje gelişiverdi. Düşündüm de neden olmasın ki dedim kendi kendime..

Hepimizin olmasada birçoğumuzun Gencebay arşivi mevcut bazı kasetlerden, plaklardan ya da resim/afişlerden ikişer tane vardır. burada elinde olmayan gönül dostlarımızla paylaşsak nasıl olur acaba?

Ben Ömer faruk yani (idam mahkumu) kardeşimle aynı şehirde olduğumuz için zaten bu tür paylaşımda bulunuyoruz birbirimize farklı şehirlerde olsak ne olur ki sadece bir kargo ücreti öyle değil mi ben bedava dağıtın demiyorum tabiki elinizdeki fazla olan şeyleri, diğer gönül dostlarıyla paylaşmak dostluğumuzu pekiştirmek amacıyla ister cüzi bir para karsılığı ister maddi hiçbişey beklemeden verirsiniz.. (Tabiki Gencebay eserlerinin maddi değerinden çok manevi değeri vardır hepimiz için) ama dediğim gibi amaç diğer gönül dostlarına da katkıda bulunmak,

Sizde bir kaset bir afiş bir plak için dolaşmışsınızdır bulana kadar hep aklınızın bir köşesinde kalmıştır bulunca da sevinçten havalara uçmuşsunudur.

Kendi aramızda böyle bir yardımlaşma ve dayanışmanın olumlu olacağı kanaatindeyim.

Bu konuyu düşünmenizi ve yorumlarınızı bekliyorum.

Saygılar.

orhan gencebay arşivi tamamlamak gerçekten kolay değil eğer zamanın varsa istanbul beyoğlu pasaj içlerinde piyasada bulamadın bazı arşivleri oladan temin ede bilirsin afişler video kasetleri çoğu bulunmakta ilk başlarda bazıları pekte vermek istemez sırf yüksek fiyat için yinede makül fiyatlarda bunları bulabilirsin ben bende olmayan afişlerin çoğunu oladan buldum sonsuza dek gencebay
Kullanıcı avatarı
rho45
Elektro Bağlama
Elektro Bağlama

Teşekkür etti: 59
Teşekkür aldi: 34
Uyarılar: (0%)
Level: 19
HP: 23 / 798
23 / 798
MP: 381 / 381
381 / 381