Mustafa abinin forumdan uzaklaştırıldığını görünce, o yöne düşünmeye itti beni bu olay. Yoksa pek te aklıma gelmezdi. Biraz araştırdım ve ayrıca bu forumdaki kuralları ve açılan konu başlıklarını da detaylı bir şekilde gözden geçirdim. Çok kısa bir incelemenin ardından, gözüme çarpanları sizinle paylaşmak ve fikirlerimi belirtmek istedim.
Bu linkte arkadaşımız ne kadar iyi niyetlide olsa, paylaşmış olduğu fıkra "islam ahlakına" aykırı içerikte bir paylaşımdır. Aksini iddia eden, lütfen sebepleri ile birlikte açıklasın. Çünkü, ben araştırdım ve tüm sebepler mevcut, gerektiği takdirde belirtmeye hazırım.
Linkleri sadece Üyeler görebilir.
Bu arkadaşımız da tamamen samimiyetle bir paylaşımda bulunmak istemiş, ama tamamen "korsan" içerik paylaşımından ibaret bir konu. Orhan Gencebay'ın eserlerini onu sevdiğimiz orjinal olarak tüketiyoruz, ne kadar güzel ve iyi niyetliyiz, ancak diğer emek sahipleri ?
Buradaki konuyla ilgili, konu içerisinde mesaj gönderdim ancak, forum kurallarındaki eksiklikten dolayı, doğru olan yol bulunamadı. Sadece yöneticilerimiz, istediği gibi yapabilir dediler, ancak kendi aralarında bu konuyu bir kez daha tartıştıklarında, herkes gerçek fikrini belirttiğinde, çelişki yaşadıklarını göreceklerdir.
Yukarıda örneklerini verdiğim konularda, yöneticiler hiçbir şekilde engelleme yapmadan, tam aksine konulara katılmışlardır. İyi niyetli olduklarını düşünüyoruz tabi ki. Ancak, benim sizden ricam, forum kurallarını daha detaylı bir şekilde tekrar gözden geçirmeniz ve daha uygun bir şekilde, her olasılığı göz önünde bulundurarak hazırlamanızdır.
Teşekkürler...

(0%)

News