Zaman: 08 Şub 2012, 18:52

News News of : Radikal ve Özgün Gencebaycılık :

Site map of : Radikal ve Özgün Gencebaycılık : » Forum : : Radikal ve Özgün Gencebaycılık :

- Radikal Gencebaycı Sitesi - www.orhanabi.net

Kanal7'nin büyük ayıbı

arkadaşlar hatırlarsanız kısa bir süre önce sizlere Orhan abimizin "yarabbim" isimli filminin bugün saat 9.45'te yayınlanacağını duyurmuştum.ama kanal yedi filmin yerine başka bir program koyarak Orhan abimizin bu güzel filmini izlemek isteyen bizlere çok büyük bir saygısızlık yaptı.oysa ben ne kadar çok sevinmiştim bu filmi uzun bir aradan sonra televizyonda göreceğim için.o kanal7 denen kanalı şiddetle kınıyorum.kanal7 gibi bir kanaldan büyle bir terbiyesizlik beklemiyordum.tabi ki her kanal yayın akışlarında bu tür değişiklikler yapabilir ama orhan ...
Read more : Kanal7'nin büyük ayıbı | Görüntüleme : 334 | Cevaplar : 2 | Forum : » TV/RADYO DUYURU ve HABERLERİ

anlaşmalar yeni(ketenpereye getiriliyoruz)

Diva konuştukça para kazanıyor
21 Haziran 2008 Cumartesi 22:26
Ersoy fiyatını ikiye katladı. Popstar Alaturka'dan bölüm başına ne kadar alacak?
Bülent Ersoy’un son yıllarda yayınlanan yarışma pogramlarının en ilgi çeken ve en çok konuşulan jüri üyesi olması fiyatının da artmasını sağlıyor.

Ersoy, geçtiğimiz hafta sona eren Popstar Alaturka’nın yeni sezon anlaşmasını imzalamadan önce yeni dönemde rakip olarak başlayacak olan bir yarışmadan teklif aldı. Popstar’dan bölüm başına 75 bin YTL alan Diva’ya 100 bin YTL teklif ...
Read more : anlaşmalar yeni(ketenpereye getiriliyoruz) | Görüntüleme : 719 | Cevaplar : 36 | Forum : » BASINDAN

BİR UMUT

Bir Umut

Bir umut uğruna yasa bürünen
Her an hayatın peşinde sürünen
Bazen neşe bazen dertle yürüyen
Bu can çaresiz bu gönül çaresiz

O umut ki beni hayata bağlar
Öyleki aramıza girer dağlar
Feryadım duyulmaz gözlerim ağlar

O umut ödeyemez bu vebali
Kırdı gönlümdeki çiçeği dalı
Kimse bilmez perişandır hali

Bir umut ki beni alır götürür
O ki ömrümü bir anda bitirir
Bilmez ...
Read more : BİR UMUT | Görüntüleme : 120 | Cevaplar : 0 | Forum : Şiirlerimiz ve Şiirler

Bağlama ve Bir Müzik Aleti Çalanlar Dikkat!!!!

Gencebay'ın hangi eserini dinlediğinizde eliniz bağlamanıza,divanenize yada aletinize gidiyor? :D
Read more : Bağlama ve Bir Müzik Aleti Çalanlar Dikkat!!!! | Görüntüleme : 184 | Cevaplar : 1 | Forum : Havadan Sudan

VEDA

VEDA

DUDAĞIN BANA VEDA EDİYOR
ÜMİTLERİM, ÖMRÜM YARINLARA
CANIMDAN BİR PARÇA SENİNLE GİDİYOR
KAPANIR MI YÜREĞİMDEKİ YARA.

SEVDİĞİM SENSİZ DE DOĞAR MI GÜNEŞ
ŞİMDİ NASIL BAKARIM RESİMLERE MEKTUPLARA
SÖNER Mİ BAĞRIMI YAKAN BU ATEŞ
VARSAM GİTSEM ÇIKSAM KUTUPLARA

ŞİMDİDEN BAŞLADI VURDU HASRETİN
DEMEK GİDİYORSUN UZAKLARA
NE ZAMAN BİTER SEVGİLİM GURBETİN
GÜN DOĞMAZ SABAH OLMAZ SENSİZ SOKAKLARA

BU AYRILIĞIN BU GİDİŞİN SEBEBİ NE?
HİÇ AĞLAMAYACAK ÜZÜLMEYECEK MİSİN?
NASIL YAŞARIM BEN KENDİ KENDİME
BİR SILAN YOK MU ...
Read more : VEDA | Görüntüleme : 138 | Cevaplar : 1 | Forum : Şiirlerimiz ve Şiirler

SeNsİzLik

Görünce şaşırdım, kendimi kaybettim bir anda
gerçekten sensizlik bu mu?
yorgunluğumu bağışla sensiz ilk yılım
karşılaştığım her şeyin ilki
korkularım başlangıcı aşkın
hayal yağmurlarından korunmak için
yokluğunu anlatabilmek için kendime gidiyorum şehrinden
her şeyi sana bırakıyorum
en sevdiğim seni bile

zamanım o kadar çabuk geçti ki
hayatına gelişim ve gidişim
seni sevişim haberin yokken
sancılarına dayanamadan kaldırdım kendimi
bütün yaşanmışlıkları yok ettim gözümde
seni o kadar özlüyorum ki
yanımda olmanı isterdim simdi
ellerini sevmek isterdi ...
Read more : SeNsİzLik | Görüntüleme : 122 | Cevaplar : 1 | Forum : Şiirlerimiz ve Şiirler

BABA'MIZADA ^^0(SIFIR)^^YAĞ

İZLEDİMİZ ÜZERE YAPTII AÇIKLAMAYA GÖRE BABA'MIZIN KİLOSU VE VÜCUDUNDAKİ YAĞ ORANI :geek:
KİLO=94.3
VÜCUDTAKİ YAĞ ORANI=0
HER YERİ KASMIŞ BABAMIZIN :ugeek:
Read more : BABA'MIZADA ^^0(SIFIR)^^YAĞ | Görüntüleme : 453 | Cevaplar : 10 | Forum : Konu Dışı

gencebayın annesini ziyaret etmesi...

Gözyaşlarını tutamadı

Murat SANDIKÇI/SAMSUN, (DHA)

Orhan Gencebay, hasta annesini ziyaret için Samsun’a geldi

ZİYARETİN FOTOĞRAFLARI

ÜNLÜ sanatçı Orhan Gencebay, hasta olan annesi 90 yaşındaki Habibe Gencebay’ı ziyaret için memleketi Samsun’a geldi. Anne Gencebay, oğlunu karşısında görünce gözyaşlarını tutamadı.
Dün akşam Samsun'a gelen Orhan Gencebay, Lise Caddesi'nde oturan annesi Habibe Gencebay’ın elini öpüp hayır duasını aldı. Anne Habibe Gencebay oğlunu görünce gözyaşlarını tutamadı. Annesi ile sohbet edip hasret gideren Gencebay, daha sonra şehri gezdi. Yolda ünlü ...
Read more : gencebayın annesini ziyaret etmesi... | Görüntüleme : 924 | Cevaplar : 16 | Forum : » BASINDAN

Gencebay hangi şarkılarına klip çekmeliydi?

Arkadaşlar biliyorsunuz ki Orhan babamız çok az klip çekti.ama klip çekilmesi gereken çok güzel şarkılar vardı albümlerinde.acaba gencebay hangi şarkısına klip çekmeliydi?litfen kliplenmesini istediğiniz şarkının adıyla birlikte klip için düşündüğünüz senaryoyu da yazın.Bu konuyu açan kişi ben olduğum için ilk ben söylüyorum.bence "bozamazsın beni dünya" şarkısına klip çekilmeliydi.klipte ise Orhan baba bir konser salonunda orkestrasıyla görünüp şarkısını seslendirirken yandaki ekranda ise Orhan babamızın filmlerinden görüntüler ve eski fotoğrafları da olmalıydı.bir de "yeneceğim kendimi" adlı şahesere ...
Read more : Gencebay hangi şarkılarına klip çekmeliydi? | Görüntüleme : 405 | Cevaplar : 8 | Forum : Orhan Gencebay Anketleri

dikkat edelim

ben geçenlerde bir sitede bağlamaya en hakim kimdir anketine rastlamıştım ve ankette gencebayı genç nesille ve gencebay ekolünden atkilenen nesille yarıştırmışlar. bende o sitenin yetkilisiyle tamasa geçip ağır bir şekilde eleştirmiştim .bir ay sonra baktımki gencebayı anketten çıkarmış..yani şunu demek istiyorum gencebay hakkında yapılan anketlere dikkat edelim
Read more : dikkat edelim | Görüntüleme : 746 | Cevaplar : 8 | Forum : Orhan Gencebay ve Bağlama

Giriş  •  Kayıt

İstatistikler

Toplam 40534 mesaj • Toplam 3909 başlık • Toplam 5293 üye