Günlük yaşamda sık sorulan sorulardan biridir. Bir kişinin kişiliği dinlediği müzikten anlaşılmaz ama yinede az çok kafada bir potre çizilir. Bu yüzden çok sık sorarlar... Size bu soru sorulduğunda nasıl cevap veriyorsunuz?

(0%)
(0%)
(0%)
(0%)
(0%)m.özer yazdı:Bu soruya cevap vermiyorum genellikle.Soran kişinin durumuna göre müzik hakkında tartışma başlatıyorum.Bu çoğu kez saatlerce sürüyor.Bazen de laf olsun diye soranlar var.Onlarında gözlerinden öpüyorum.Bazende laf olsun diye soranlara kendimi çok kötü bir müzik dinleyicisi olarak tanıtıyorum,onun düşüncelerini dinliyorum ya da dinliyormuş gibi yapıyorum.Sevgili İdam Mahkumu, bu soruyu soran sen olduğuna göre eminim ki bir ortamda buluşsaydık sohbetimize bir gece ve gündüz yetmezdi..

(0%)
(0%)m.özer yazdı:Sevgili Buzdağı;bugün de bir sanat evinde yaklaşık üç saat Gencebay'ı anlatmaya çalıştım.Neredeyse çok önemli bir randevumu kaçırıyordum.Ama değdi,tartıştığım kişilerden bir tanesi Gencebay'ın son albümünü aldığını ,biraz önce beni arayarak söyledi.Diriliş onu da bitirmiş..

(0%)
(0%)levon10 yazdı:Sevgili dostum bu konu ile ilgili sana özel bir mesajda göndermiştim...Bu benim aradığım başlık olabilir belki...Daha açık ve net bildirebilirdin...Bunu arabesk yaftasından kurtulmak için başlattığını biliyorum...Ve sizleri (yönetim olarak) harekete geçirmek istedim biliyorsun...Senin RAZOR ve YILGÖR ün bu konuda ortaklaşa bir harekette buluşmanızı işte bu yüzden istedim...Sizleri çok seviyorum. Bizlerle Gencebay üstadımız arasında bir nevi köprü gibisiniz...Her zaman yanınızda olacağız...(bağzılarımız)
Evet bizleri bu arabesk yaftasından kurtarın...
Özel de bahsettiğim gibi bunu sitede böyle bir anketle çoğunluk kazanacak bir isim altında düşüncemizi geçeğe çevirelim. Ve bu ismi (Örneğin; Gencebay Türk müziği) Çok değerli üstadımıza aktarıp kabullenmesini sağlamak; yada onun söyleyeceği bir ismi katogori olarak benimseyip yaymak üzerine fitili ateşleyelim...Her türlü platformda şahsen, mesajla, telofonla, basınla, Hatta ve hatta bilboardlarla yayalım...Herkes anlasın bilsin...O kadar Saygılarımla levon10

(0%)Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir