arkadaşlar bu iş kısmete bağlıdır biraz.eğer bir insan nasipsizse o kişi için yapılacak bişey kalmamış demektir.düşünsenize bu dünyaya geliceksiniz ve orhan gencebayı anlamadan dinlemeden ölüp gideceksiniz çok yazık....
(0%)

(0%)
(0%)
(0%)
(0%)
(0%)
(0%)
(0%)
(0%)topraktanbircan yazdı:Ben size gerçek hayatta yaşadıklarımdan örnek vereyim.
- Oğlum,senin için Orhan Gencebay dinleyecek kadar geçti mi?
-Oğlum var ya, Orhan Gencebay dinlediğini kızlara sakın söyleme,hiç şansın olmaz yoksa.
-Orhan Gencebay duygu sömürüsü yapıyor.
-Orhan meyhane müziği yapıyor.
-Orhan Gencebay serserilerin,katillerin, başı boşların şarkıcısı.
-Orhan Gencebay müziği köyden kente göçle ortaya çıkmış bir olgudur.
-Sen hiç Orhan Gencebay dinleyen adam gibi adam gördün mü?
-Orhan Gencebay'ın sesi beni bayıyor.Duymaya bile tahammül edemiyorum.
-Oğlum,Ahmet Koç'a bak Orhan'ın arabesk şarkısını(kaderimin oyunu) nasıl da göklere çıkarıp yüceltti bağlamasıyla.Ha Orhan Gencebay biliyor muydu bu arada saz çalmayı?
-Orhan Gencebay insanları karamsarlığa,umutsuzluğa ve melankoliye itiyor.
-2000 yılında Gencebay by-pass olduğu sıralardı.Ben tam Tanrıya Feryat şaheserini dinlerken;"Oğlum bu adamın kalbi bu zamana kadar iyi dayandı bu şarkılara.(bu söz biraz komiğime gitmişti ama ne yalan söyleyeyim)
-Orhan Gencebay Türkiye'nin geri kalmışlığının göstergesi.
-Orhan Gencebay Türk müziğini bozuyor.(bunu diyen de sanırsın ki müzik otoritesi)
Not:Bu cümleler için bütün gönül dostlarından özür diliyorum. Bu cümleler Orhan Gencebay dinlediğim için çeşitli insanlar tarafından çeşitli dönemlerde bana söylenmiş sözlerdir.Aklıma gelmeyip yazamadıklarım da var,aklıma gelip yazmaya gönlümün el vermedikleri de.Yani gerek daha saymaya zamanımın yetmeyeceği,gerekse de bu laflardan çok daha acı laflar duydum.Bu örnekleri veriyorum ki,toplumda Orhan Gencebay'ı yanlış değerlendiren insanların çarpık zihniyetleri açığa çıksın.Şunu da eklemek istiyorum ki,benim etrafımda bırakın Orhan Gencebay dinleyen,onun ne kapasitede olduğunu bilen ya da anlamaya meyyal bir insan bile yok;bir tane bile.O yüzden bu siteler benim kurtuluşum oldu.Şimdiye kadar hep yadırgandım Orhan Gencebay dinlediğim için etrafımdaki insanlarca.Senden beklemezdik tarzında laflar duydum.
Çoğunuzun ailesi ve arkadaş çevresi gencebaycılarla doluymuş anlattıklarınıza göre.bu yüzden bazen size çok gıpta ediyorum.Etrafımda hep sinir bozukluğu,hep debelenme,hep onu anlatmak için boş yere nefes tüketme,hep yadırganma vs. duyguları yaşadım.İnternet denen şey olmasaydı,bugün Orhan Gencebay sevgimi kimseyle paylaşamayacak,kendi halimde yaşayacaktım.İnternete birçoğunuzdan sık girme ihtiyacı duymamın altında da hep bu nedenler yatar.

(0%)Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir