İLK BULUŞMA: 05 EYLÜL 2009 CUMARTESİ 21.00'DA ORHANABİ.NET CHAT'TE BÜTÜN GÖNÜL DOSTLARI DAVETLİDİR!
Öncelikle bütün gönül dostlarına merhaba,
Evet arkadaşlar nihayet bizimde bir chat sistemimiz var artık ben sitemize büyük bir avantaj sağlamsı kanaatindeyim. Sürekli dikkat ettiğim kadarıyla belirli arkadaşlar dışında pek görüşemiyoruz sohbet edemiyoruz ancak foruma yazdığımız mesajlardan tanıyoruz birbirimizi...
Bu chat sistemiyle artık birbirimizi daha yakından tanıyıp kaynaşacağız..
Çoğunuzun vakti olmuyor, kimimiz gece kimimiz gündüz giriyoruz ve bir türlü bir araya gelemiyoruz. Ortak saatler belirleyerek bu kapsamda haftalık buluşmalarımız olacak. Yalnız bir kaç haftalığına(Herkes için ortak bir saat yakalamak maksadıyla) bu saatler değişebilir arkadaşlar.
Biz ilk buluşma zamanı olarak cumartesi gününün uygun olacağını düşündük sayın idam_mahkumu'yla sizlerinde bu saatler konusunda fikirlerinizi almak isteriz tabi özellikle şu saatler olsa daha iyi olur şeklinde fikirlerinizi yazarsanız sevinirim...
Amaç:Gönül dostlarının birbirini daha yakından tanımaları, Gencebay üzerine güncel konuların açık oturumda birebir görüşülmesi ve muhabbet.
Chat sayfamızdan bi görüntü:

Forum içine entegre edilmiş sayfaya girmek için:Linkleri sadece Üyeler görebilir.
Ayrı bir pencerede açılsın istiyorsanız : Linkleri sadece Üyeler görebilir.adresini tıklayınız.
Ayrıca Chat sayfası hakkında detaylı bir yardım başlığıda açılacaktır.
Son olarak bütün Üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum ve BÜTÜN GÖNÜL DOSTLARINI DAVET EDİYORUM..
NOT: Bu bizim ilk buluşmamız olacağı için konu hakkında biraz hassasiyet göstermenizi istiyorum
Saygılarımla,
SiLVeRSWoRd

(0%)

News