(0%)
(0%)

(0%)
(0%)SerdarYılmaz yazdı:Harika bir eser, herseyiyle zengin deli dolu bir saheser.
Biricik´e destek verirsin, saygi duyarim, ama keske en azindan Biricik plaklarini çikarttiktan sonra sen de yorumlayip sunlari bizlere kendi sesinle sunsaydin ne olurdu? Fena mi olurdu bir Ben O Zaman Ölürüm´ü, bir Sen Varsin´i, bir Ne Olur Bu Aski Öldürmeyelim´i senin büyülü sesinle dinleseydik..?? Ahh ah diyorum.. O saheserleri o efsane düzenlemeleri ile Gencebay´in kendi sesiyle duymamis olmamiz büyük bir kayip diye düsünüyorum.. Ve birtansinden 100% emin olmak üzere bu üç eserin de esasinda arsivlerde Gencebay sesiyle mevcut olduguna inaniyorum.. Birgün insallah gün yüzüne çikar.. Ama ne olursa olsun bu eserlerin zamaninda plakla çikmis olmasi olayinin yerini alamaz..
Bu esere ve dehset düzenlemesine bakildigi vakit bence Bir Araya Gelemeyiz eseriyle olan parallellikleri görmek çok zor olmamali.. Ritmik alt yapi, sound, düzenlemenin geneli, mesela zurna olayi bunlarin birer isareti olmali.. Ayni aylarda yapilmis kayitlar olmali..

(0%)

(0%)Dön Başka Sanatçılardan Gencebay Eserleri
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir