(0%)
(0%)canitez yazdı:çok teşkkürler gönül dostu bende tam o sırada muhabbet alanına yazmıstım bunu...

(0%)

(0%)
(0%)idam_mahkumu yazdı:Verdiğin linki izlerken gözüme "Orhan baba stütyoyu terketti" videosu çarptı. Bildiğim bir olay ama izlemediğim bir görüntüydü. İzleyeyim dedim, ne kadar üzüldüm ne kadar üzüldüm.

(0%)
(0%)SerdarYılmaz yazdı:idam_mahkumu yazdı:Verdiğin linki izlerken gözüme "Orhan baba stütyoyu terketti" videosu çarptı. Bildiğim bir olay ama izlemediğim bir görüntüydü. İzleyeyim dedim, ne kadar üzüldüm ne kadar üzüldüm.
Izlemistim zamaninda videoyu, simdi sen bahsedince bir an o Popstar'li karanlik günler canlandi yine gözümde
Isin trajik tarafi orada o yorumu bulunan arkadasin bence sonuna kadar hakli olmasi.. Haksiz olan Gencebay ve yaninda sanatciyim diye gecinen iki sahis ve bir dangalak.. Gencebay'in kalkip gitmesi de tuz biber olmus.. Yazik..
O günleri görmeyiz bir daha insallah..

(0%)
(0%)idam_mahkumu yazdı:Verdiğin linki izlerken gözüme "Orhan baba stütyoyu terketti" videosu çarptı. Bildiğim bir olay ama izlemediğim bir görüntüydü. İzleyeyim dedim, ne kadar üzüldüm ne kadar üzüldüm.

(0%)Dön Başka Sanatçılardan Gencebay Eserleri
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir