Saygıdeğer Gönül Dostlarım Orhan abimizin esrlerini patlaştığınız için size minnattarım öyleki kimsenin bülamayacağı plakları bulmuş ve sunmuşsunuz kolay iş değil.Ancak bir sorun var zaten yıllar öncesinin plakları olduğu için haliyla seleri azda olsa zayıf olsun hiç önemli değil ama şarkıların içine anons koymanız biz hashas Orhan Abi dinliyecileri olarak ben çok üzüldüm çünkü Orhan abinin sözünün bir kelimesini sazının bir küçük tınısını en küçük cümlesinin bir tek harfinin eksik olması benim gibi dinleyiciler için çok büyük kayıptır.Ne olursunuz sizlerden rica ediyorum Şarkıların baş ve son kısımlarında Anons yapabilirsiniz ancak şarkının ahengini bozmadan ne olusunuz bu eserleri sonraki kuşaklara daha temiz ulaştıralım.Bu uyarıyı Oğlum var lise 1. sınıfa giden bana dediki Orhan Gencebaya saygınız varsa neden şarkıların içine anons yaparak kirletiyorsunuz böyle dinlemek istemiyorum diye oğlum bana acımasızca eleştiri yaptı.Sizlerden bu konunun tekrar gözden geçirilmesini ve Orhan abinib eserlerinin daha güzel dinlememize yardımcı olmanızı diliyorum Saygılarımla
(0%)
News