"Hadi Git" adlı eser birçoğumuzun bildiği gibi;Utan-Dokunma albümünde ,Türk Müziği formatında olan bir eser..Gencebay bu Cemal Safi güftesini gerçekten çok duygulu bir şekilde işlemiş,şiir ve şan bölümleriyle birlikte ortaya mükemmel bir eser çıkmış.Ki benimde ustanın en çok sevdiğim eserlerinden bir tanesidir bu çalışma..
Cemal Safi üstadın bir güftesini farklı bir sanatçıya vermesi ise kendi tercihidir.Ancak bir güfte bir besteciyle beraber bütünleşiyorsa ve ortaya bir bütünlük çıkıyorsa bana göre bu büyüyü bozmamak gerekli..Çünkü o beste ve güfte farklı ruhlara ulaşıyor ve o ruhlar onun sahibi oluyor,bütünleşiyor..Düşünün;Leylim Ley şarkısını hepimiz biliriz(Söz:Sabahattin Ali,Müzik:Z.Livaneli).Şimdi bu şarkı aynı sözlerle farklı bir şekilde bestelenseydi kabul edilebilirmiydi..Ben Cemal Safi ustanın tercihine saygı duymakla beraber toplumda çığır açmış bir sanatçının bir güfteyi kullandıktan sonra o güftenin başka bir sanatçıya verilmesini yanlış buluyorum..
Candan Erçetin bestesi ve yorumuna gelince;bence kötü olmamış diyorum.Ayrıca bana samimi de geldi.C.Erçetin gibi iyi bir yorumcunun emeğinide saygıyla karşılıyorum..Ama benim için" Hadi Git "demek Gencebay demektir,Erçetin demek değil...