Orhanabi.net sitesi ile röportaj yapmayı Orhan abimiz kabul etti, Hakan Sarıca abimiz sağolsun, gereken ilgi ve alakayı gösterdi. Şimdilik ilketapda sitemiz üyelerinden Nikriz Rüyası ( Suat Coşkun ) abimiz gidecek sitemizi temsilen... Sonra bilahare daha kapsamlı birşey yapılabilir.
Ben ilk olması hasabiyle süper birşey olsun beklemiyorum ancak pasifde olmamız lazım, sizde takdir edersinizki ilk intiba çok önemlidir. Radikal ve Özgün Gencebay'cılar grubu olarak kendimi çok doğru bir biçimde ifade edebilmemiz gerekir. Orhan Gencebay'da Radikal ve Özgün Gencebay'cılığı tanımalı...
Suat abinin işi gerçekten çok zor, çünkü tek başına gidecek bu öngörüşmeye. Sırtında 3500 küsür radikalin sorumluluğu var. O'na yardımcı olalım. O, bizim ilk ve son umudumuz belki.. Röportaj kısmını ben hallettim evelallah. Artık top Suat abide.
Röportajda,
1 - Orhan Gencebay'a elden direk sitemiz tarafından hazırlanan E-kitap taktim edilecek.
2 - Olan biten herşey kamera ile kayıt altına alınacak.
3 - Sitemizden derlenen önemli makaleler çıktı olarak elden teslim edilecek.
4 - Orhanabi.net'in temel felsefesinden ve faaliyetlerinden söz edilecek.
5 - Radikal ve Özgün Gencebay'cılık Orhan Gencebay'a izah edilecek.
6 - Projelerin seyri ve akibeti sorulacak.
7 - Her üyenin sormak istediği sorulardan derlemeler yapılarak bilhassa sorulacak ( isim verilerek ) cevaplar beklenecek.
8 - Orhan Gencebay ile Radikler zirvesi adına girişimlerde bulunulacak. ( Örneğin Yazın Gencebay'ın ofisinde gönül dostları toplantısı gibi)
9 - OrhanAbi.NET sitesinin soruları da özellikle sorulacak.
10 - Röportajın ardından çekilen resimler, kaydedilen video görüntüleri, kaleme alınan metinler ve diğer tüm elementler OrhanAbi.NET'de gösterime girecek.
Şimdi lütfen isteyen her üye arkadaş Orhan Gencebay'a sormak istediği soruları sorsun. Sorulan soruları yöneticiler tarafından derleyip Suat abiye ileteceğim.
Ayrıca Orhanabi.net'inde soracağı sorular iletilecek. Bu başlıkta yayınlanacak...
Son olarak, hatırlar mısınız? Radikal ve Özgün Gencebay'cılık ne demektir? başlıklı yazımda, bir orkestradan sözetmiştim. Mecazî bir yaklaşımdı bu. Demiştim ki, "....bir koro kuracağız. Aynı ağızdan, aynı tondan, aynı ritimden, aynı türküyü Gencebay'a okuyacağız. Bu çok sesli spontan deneme mutlaka Gencebay'ın ilgisini çekecektir..." demiştim. İşte fırsat bu fırsat. İyi değerlendirelim. Ben ancak Gaziantep'den bu kadarını yapabiliyorum. Hep beraber olalım, bu işin altından yüzakımız ile çıkalım.
Berhüdar ol'un.

(0%)

News