Ona itirazımız olamaz ve ne de bu düşüncelerden dolayı böyle bir esere klip çekilmesini ve bunun Orhan gencebay tarafından yapılmasını rum.İlk yazımda da yazdığım bazı nedenlerden dolayı kültür baaknlığının klip çekmesine kesinlikle karşıyım. Son derece yüzeysel, kalitesiz olacağını dülşnüyorum.Türkiye'de böyle bir eseri daha önce kimse sunamadı ki, Orhan Gencebay gibi bir sanatçıyı halk dışında kimse anlayıp idrak edemedi ki.. nasıl bu eseri hazmedip böyle bir klip çekecekler.Çekseler de çok az bir kitliye ulaşacağıonı düşünüyorum. bu yüzden bunu Orhan Gencebay yapmalı ve kendisini kendi anlatmalıdır.uygun bir kliple,bu eserin, eşi benzeri görülmemiş bir etki yaratacağını ve Bir Teselli Ver plağının çıkışından daha büyük bir yankı uyandıracağını kesinlikle düşünüyorum.
Fikirler ayrı olabilir ama amaç vbe niyet aynı olduğu için, kültür bakanlığının bu parçaya klip çemesini desteklemeyen biri olarak sizden olmamak ve Gencebaycı olmamakla karşı karşıya kaldığımı hissettiğim için böyle bir açıklama yapma gereği duydum..

(0%)

News