Film Müzikleri - 2 Çıkmalı Diyenler

Neler Olduklarını Biliyorsunuz...
Forum kuralları
Bu forum fikir paylaşım forumudur ve geyik kesinlikle yasaktır. Gencebay hakkında oldukça ciddi meseleler masaya yatırılır ve değerli gönül dostları tarafından enine boyuna incelenir. Konu dışına çıkan üyelerin mesajları sorgusuz kaldırılır yada üyeye ceza verilir.

Re: Film Müzikleri - 2 Hakkında

Mesajgönderen kançiçeği tarih 16 Haz 2010, 15:06

MEKTUBU GÖNDERELİM TABİ AYNI GÜN POSTAYA VERELİM BUDA ÇOK İYİ BİR FİKİR.FAKAT BİZİM DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ MAİL KONUSU DİREK ÜSTADA GİTMEYECEK MAİL KRAL TV DE KATILACAĞI PROGRAMDA GEZEGEN MEHMET TARAFINDAN ÜSTADA İLETİLECEK AMA TABİ MEKTUBUDA YAPALIM ODA İYİ.
SEVİLİRKEN SEVERKEN,AĞLIYORKEN GÜLERKEN SON NEFESİ BİLE İNANIP VERİYORKEN
YALNIZ DEĞİLSİN.
Kullanıcı avatarı
kançiçeği
Elektro Bağlama
Elektro Bağlama

Teşekkür etti: 97
Teşekkür aldi: 88
Uyarılar: (0%)
Level: 21
HP: 49 / 996
49 / 996
MP: 475 / 475
475 / 475
EXP: 538 / 574
538 / 574

Re: Film Müzikleri - 2 Çıkmalı Diyenler

Mesajgönderen idam_mahkumu tarih 16 Haz 2010, 17:43

Mektup olayı mantıklı, Gezegen olayından ziyade, herkes kendince bir mektup yazsın ve mektubun içeriğini sitede paylaşsın.  Konular üç aşağı beş yukarı belli zaten. Gönderilecek adresi ben çok iyi biliyorum ;)

Aynı gün APS ile (geri bildirimli şekilde) postaya verelim, bu inanılmaz bir şey olur. .....

İnerken aklıma bir kara perde, herşey yeniden başlar bittiği yerde...

Berhüdar Ol'un

Kullanıcı avatarı
idam_mahkumu
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi
Divan Sazı
Divan Sazı

Teşekkür etti: 363
Teşekkür aldi: 1029
Level: 46
HP: 1645 / 7478
1645 / 7478
MP: 3570 / 3570
3570 / 3570
EXP: 3619 / 3828
3619 / 3828

Mesajgönderen ensturmanist tarih 17 Haz 2010, 03:37

benim en çok istediğim film müziği eseri hem çare hem dertsin hem ensturmantali hemde sözlü olanı.hep hayalini kurarım.benim gencebay film müziklerindeki yegane ve en büyük favori şarkım budur.ne kadar dinlesem bıkmam.o elektro bağlama nağmeleri bu kadarmı güzel kaydedilir çalınır.keşke koyabilse bunu.acaba arşivinde varmıdır.dileğim inş gerçekleşir bi gün..:)
Kullanıcı avatarı
ensturmanist
Dombra
Dombra

Teşekkür etti: 6
Teşekkür aldi: 2
Level: 7
HP: 0 / 130
0 / 130
MP: 62 / 62
62 / 62
EXP: 78 / 81
78 / 81

Mesajgönderen canitez tarih 17 Haz 2010, 11:05

belki normalde göndersek haliyle ilgilenilmez yazdıklarımızla ama gezegenin programında bir umut bu istekler okunabilir o yüzden mail olarak atalım bakarsınız okunur...
Kullanıcı avatarı
canitez
Divane
Divane

Teşekkür etti: 46
Teşekkür aldi: 80
Level: 18
HP: 21 / 711
21 / 711
MP: 339 / 339
339 / 339
EXP: 373 / 417
373 / 417

Mesajgönderen AŞK_MEZARI tarih 17 Haz 2010, 11:58

nedense diğeri gibi albümden sonra Flim Müzikleri Çıkcak gibi bir his oluştu içimde..
^^GENCEBAY CUMHURİYETİ^^
Kullanıcı avatarı
AŞK_MEZARI
Divan Sazı
Divan Sazı

Teşekkür etti: 159
Teşekkür aldi: 66
Level: 31
HP: 202 / 2536
202 / 2536
MP: 1211 / 1211
1211 / 1211
EXP: 1347 / 1384
1347 / 1384

Mesajgönderen GözümSende tarih 17 Haz 2010, 14:43

levon10 yazdı:Değerli dostlarım; Sizler hâla bir saplantı peşinde koşuyorsunuz... E-mail M-mail Üstada göre işler değildir...
Bunları okuyacak kişiler hep farklı insanlar... Yani internet takibini yanındakiler yapıyor. O na kısaca bilgi veriliyor...
66 yaşındaki Üstadın ya söylediklerini anlamıyorsunuz yada .......................
Dotlarım; birşeyleri anlamak çözümün yarısıdır. Şimdi ters gelebilir ama, karşı durmadan önce bir düşünün !...

O na şahsen ulaşmanın yolu MEKTUP denen evrak gönderme sistemidir. İnternetten pek anlamam diyen de kendisidir... Bu nedenle öncelik canlı evrak sistemidir... Burada kararlaştırdıklarımızı mektup yolu ile iletebilmemiz
daha kolay olacaktır... Şimdiye kadar yapılanların ne kadarı etkili oldu ki...

Babam 74 yaşında telefonun tuş kilidi bile ona sorun oluyor. Bilgisayarsa; hiç alakası yok...

İnsanların yaşları ilerledikçe, çoğunluk olarak yeni nesil imkanlarından uzaklaştığını hepimiz görüyoruz...
Ama, O'nun durumu farklı O biliyordur diyorsanız, bende pek sanmıyorum diyeceğim... Sadece daha iyi olabilir hepsi bu...
Bizim işimizi, Mektup sistemi çözer... Herkes hazırlasın en az 150 mektup aynı gün postaya verilsin, görün o zaman

Sağlığından dolayı bilgisayar başında oturması bile yasaktır bilginize...

Saygılarımla levon10

burada sizin anlayamadığınız bir nokta var..Gezegen beyefendiye üstada ulaştırması için mail atalım dedim ben..Yani aynı kapıya çıkıyor..
Yılların günahı kaderde mi kalacak?
Kullanıcı avatarı
GözümSende
Divan Sazı
Divan Sazı

Teşekkür etti: 260
Teşekkür aldi: 195
Level: 27
HP: 89 / 1795
89 / 1795
MP: 857 / 857
857 / 857
EXP: 925 / 1000
925 / 1000

Mesajgönderen GözümSende tarih 17 Haz 2010, 16:03

GözümSende yazdı:Sayın Gezegen Mehmet;
Orhan Gencebay'ın İnternet Alemindeki En Kapsamlı, En Büyük ve En Bilimsel Platformu OrhanAbi.Net Üyelerinin Orhan Gencebay'a iletmenizi İstediği Elektronik Postadır..

Sayın Orhan Gencebay;

Başta son albümünüz Berhudar Ol'un beklentilerimizi ve isteklerimizi fazlasıyla karşılaması, sitemizde sürekli size ulaşması ümidiyle dile getirdiğimiz, albümün akustik kayıt olması, renk sazlarda buzuki ve akordeonun tekrar kullanılması gibi bir çok konuda bizleri çok mutlu ettiğiniz ve bizce bugün kült olarak anılan Orhan Gencebay albümlerinden hiç bir geri kalır yanı olmayan bu şaheseri,Türk Müziğinin mihenk taşlarından olacak Diriliş/Etrüskler eseriyle birlikte bizlere sunduğunuz için size can-ı gönülden  teşekkürlerimizi sunuyoruz..
Sabır ve heyecanla beklediğimiz Orhan Gencebay projeleri ile ilgili bazı beklenti ve  nacizane isteklerimizi 3000i aşkın Orhan Gencebay müziğinin Arabesk kavramından uzak,başlı başına bir felsefe,bir Türk müziği sentezi olduğunu savunan üyemiz adına size iletmek istiyoruz.
1-Uzun senelerdir bahsettiğiniz senfonik albüm ve bağlama konçerto albümü projelerinin,bilhassa Diriliş eserini bize sunmanızdan sonra, daha büyük bir ümit ve şevkle beklemeye başladık.Bu konudaki en güncel ve doyurucu gelişmeleri bizimle paylaşmanızı ve yaklaşık 25 sene önce söz etmeye başladığınız "Benim Arabeskim" kitabınızının son durumunu öğrenmek istiyoruz.
2-2007 yılında bizlere sunduğunuz Film Müzikleri albümünün, cd kabında da belirttiğiniz gibi, devamının gelmesini tarifi kelimelerin kifayetsiz kalacağı bir ruh haliyle bekliyoruz ve aynı Yargısız İnfaz albümünde olduğu gibi albümün üzerine yeniden bize sunmanızı istiyor ama tabi ki takdiri size bırakıyoruz.
3-Güncel konularla ilgili canımızı çok sıkan ve bizleri derinden üzen, Murat Bardakçı'nın sizin araplardan aldığınızı iddia edip hiç bir şekilde kanıtlayamamasına ve bizim kendi gücümüz ve bilgimiz dahilinde kendisinin iddialarını çürütmemize rağmen, kendisinin attığı çamurun izinin kalması ve sağda solda bu dedikoduların dolaşması karşısında en azından popülerliğinizi ve medya organlarıyla olan ilişkinizi kullanarak bu konuda yıllardan beri müthiş bir kararlılıkla "tek bir beste çaldığımı iddia etsinler,müziği bırakırım." sözünüzü olsun gündeme tekrar getirip şüphe duyanlara bir cevap vermenizi gönül dostları olarak çok istiyoruz.Yine aynı başlıkta bizi üzen,ışın Karaca ve Şevval Sam albümlerinde bestelerinizin yer alması ve bu albüm isimlerinin "arabesque" ve "has arabesk" olması artık bir akım haline gelen "Orhan gencebay arabeskçi Değildir" anlayışına gölge düşürmesine neden izin verdiğinizi bilmek ve bu konuda bizlerin bildiğini başkalarından saklamamak adına doyurucu ve kesin açıklamalar yapmanızı istiyoruz..
Son olarakta sitemizde yaptığımız anketler ışığında Diriliş ve .....(net bir isim belirleyip) eserlerinize Orhan Gencebay hayranları olarak klip beklediğimizi size iletmek istiyor, size bir kez daha her şey için teşekkür etmek istiyoruz..
OrhanAbi.net üyeleri..

böyle bir taslak hazırladım, hep birlilkte geliştirelim..

ARKADAŞLAR ONAY VERİYORSANIZ SİTEMİZ ADINA BU MAİLİ GEZEGEN BEYE YOLLAYACAĞIM..
Yılların günahı kaderde mi kalacak?
Kullanıcı avatarı
GözümSende
Divan Sazı
Divan Sazı

Teşekkür etti: 260
Teşekkür aldi: 195
Level: 27
HP: 89 / 1795
89 / 1795
MP: 857 / 857
857 / 857
EXP: 925 / 1000
925 / 1000

Mesajgönderen Kara gözlüm tarih 17 Haz 2010, 22:10

Ben Orhan GENCEBAY ın ilk eserlerini gün yüzüne çıkarmasını istiyorum çünkü geride keşfedilmemiş bir maden yatıyor.Yeni eserleride çok iyi ama ben 2005 öncesi eserlerini daha çok beğeniyorum.film müziklerinin 2 side harika olur.Özellikle 'Bir ölmek kaldı' adlı eserinin bu albümün içerisinde olması  harika olur.

Sevdiğim ellerde nazın çekilmezse dön...
Kullanıcı avatarı
Kara gözlüm
Cüra
Cüra

Teşekkür etti: 16
Teşekkür aldi: 7
Level: 5
HP: 0 / 81
0 / 81
MP: 38 / 38
38 / 38
EXP: 42 / 51
42 / 51

Mesajgönderen yavuzdiyebiri tarih 24 Haz 2010, 22:03

idam_mahkumu yazdı:2007 - 2010 üç yıl geçti aradan. Film müzikleri albümünün kapağında "Devamı Gelecek" yazıyordu. 3 yıl geçti... 2. Albümü istiyoruz. Berhudar Ol'un üstüne, güzel bir yemeğin ardından içilen çay+sigara gibi gider diye düşünüyorum.

Albümün içeriği şu şekilde olmalı diye de eklemek istiyorum.

1 - Engin Deniz, Ümit şarkısı, Bir Teselli Ver Filminden....
2 - Bir Teselli Ver Film Müziği, Bir Teselli Ver Filminden....
3 - Aşk Pınarı ens., Sev Dedi Gözlerim filminden...
4- Sev Dedi Gözlerim ens., Sev Dedi Gözlerim filminden...
5 - Ben O Zaman Ölürüm Enstrümantal, Batsın bu dünya filminden...
6 - Seni Buldum Ya, Şoför Filminden.... ( TSM Versiyon )
7 - Kız Kulesi Gitar Solo ve Yaylılar, Bir Araya Gelemeyiz Filminden
8 - Samsuna Tekneyle Geliş, Bir Araya Gelemeyiz Filminden ( Beni Böyle Sev )
9 - Samsundan arabayla giderken, Bir araya gelemeyiz filminden...
10- Dertler Benim Olsun ilk versiyon, Ben Doğarken Ölmüşüm filminden... ( hapishanede yemek yerken..)
11 - Kader Diye Diye, Şoför Filminden.... ( eserin ilk hali enstrümantal ve playback versiyonları )
12- Sen Yarım, Ben Yarım... Bir Araya Gelemeyiz Filminden ( Kanun ve yaylılar...)
13- Sevmek Ne Güzel Davul + Bass Gitar, Hatasız kul olmaz filminden... ( Fatma Girik'e iş bulduğu sahne, deniz kenarı)
14 - Tutuldu Ellerim ( Geri Dön ) Şoför Filminden...
15- Bir dal koptu - Hatasız Kul Olmaz filminden...
16 - Aşkımızın Duası film versiyon ve eserin diğer türevleri - Dertler Benim Olsun filminden...
17 - Baban Kötü Etti Bu sabah, Akustik Divan taksim - Dertler Benim Olsun filminden...
18 - Karpuz Sergisi Darma Dağın - Hadi Git
19 - Hadi Git - Batsın bu dünya filminden ( müjde ar intihar ettiği sahne )
20- Tutuldu Ellerim Enstrümantal - Hatasız kul olmaz final sahnesinde
21 - Sevmek Ne Güzel enstrümantal - Hatasız kul olmaz filminden...
22 - bitecek dertlerimiz bozlak solo - derdim dünyadan büyük filminden...

aklıma gelenler ilk bunlar bu başlıkta bir veritabanı hazırlayalım herkes aklına geleni yazsın bence..

Gencebay bu dediğini yapsa galiba sırf bu yüzden cennete gider. Çünkü Gönül Dostlarının dualarını alır.
HER SÖYLEDİĞİN HAK OLMALI FAKAT HER HAKKI SÖYLEMEYE SENİN HAKKIN YOKTUR.
HER SÖYLEDİĞİN DOĞRU OLMALI AMA HER DOĞRUYU HER YERDE SÖYLEMEK DOĞRU DEĞİLDİR.
Kullanıcı avatarı
yavuzdiyebiri
Akustik Bağlama
Akustik Bağlama

Teşekkür etti: 65
Teşekkür aldi: 141
Level: 14
HP: 4 / 426
4 / 426
MP: 203 / 203
203 / 203
EXP: 243 / 257
243 / 257

Mesajgönderen SiLVeRSWoRd tarih 24 Haz 2010, 23:53

iLK FİLM MÜZİKLERİ ALBÜMÜ BİRÇOK GÖNÜL DOSTUNU TAMAMEN MEMNUN ETTİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM. BUNUN İÇİN DE İKİNCİSİNİ İSTEMEMİZ GAYET TABİ NORMAL BİR ŞEY YAZDIĞINIZ LİSTE GAYET GÜZEL BİR ALBÜM LİSTESİ OLMUŞ ZATEN ORHAN GENCEBAY BU ALBÜMDE MADDİ BİR KAZANÇ BİLE SAĞLAMAYI DÜŞÜNMÜYORDUR ÖNEM VERMİYORDUR YANİ ALBÜMDEN GELECEK OLAN PARAYA BİZLER VE BİZİM GİBİ GÖNÜL DOSTLARI İÇİN ÇIKIYOR BUNA EMİNİM.

MEKTUP KONUSUNA GELİNCE FİKİR GÜZEL. UMARIM BİR NETİCEYE ULAŞIRIZ
Var olan herşey bir gerçektir. Var olupta hiç olmak daha acı bir gerçek... (Ayhan Gümüşkılıç)
Kullanıcı avatarı
SiLVeRSWoRd
Dombra
Dombra

Teşekkür etti: 5
Teşekkür aldi: 12
Level: 7
HP: 0 / 130
0 / 130
MP: 62 / 62
62 / 62